reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí roštěná se slaninou

Přírodní plátky roštěné podáváme se směsí slaniny, paprik a okurek. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.


  • 4,5

    28×

    4,5 28
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hovězí roštěnou omyjeme, osušíme a na okrajích nařízneme. Zlehka naklepeme a opepříme. Slaninu nakrájíme na proužky. Česnek sloupneme a nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Papriku očistíme a nakrájíme na proužky. Kyselé okurky necháme okapat a nakrájíme na stejnoměrné kousky.

Na rozpáleném oleji opečeme plátky masa z obou stran. Potom je vyjmeme, osolíme, zabalíme do alobalu a uchováme na teple. Do výpeku přidáme slaninu, na které zpěníme cibulku a česnek. Potom vložíme nakrájenou papriku, vše krátce orestujeme a podlijeme malým množstvím vývaru. Krátce podusíme, vmícháme nakrájené okurky a vše prohřejeme.

Hovězí roštěnky rozdělíme na talíře a poklademe směsí slaniny se zeleninou. Hovězí roštěnou se slaninou podáváme s opečenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí roštěná se slaninou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.