reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Hovězí roštěná s paprikovou přílohou

Přírodní roštěná s paprikovou přílohou. Recept je opět velmi jednoduchý.


  • 3,9

    15×

    3,9 15
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 815 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 032 hodnocení

Vaříme s červenou čočkou: Vděčná luštěnina do polévek, karbanátků i salátů

22. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 848 hodnocení

Vaříme levně aneb chutné pokrmy za pár korun

22. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 218 hodnocení

KVÍZ: Vyzkoušejte si, jak dobře znáte světovou kuchyni

22. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

Podzim a naše nálada

22. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 695 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

22. 9. 2020

Postup přípravy

Hovězí roštěnou omyjeme, osušíme a jen jemně naklepeme. Použijeme pořádně velké kusy masa. Na krajích nařízneme. Po obou stranách hovězí osolíme a posypeme čerstvě namletým pepřem. Necháme odležet asi 4 hodiny.

Mezitím si očistíme papriku s pórkem. Pórek nakrájíme na kolečka, papriku na proužky. V hluboké pánvi rozehřejeme lžíci olivového oleje, vhodíme pórek a krátce osmahneme. Potom přidáme papriku, promícháme, osolíme a opepříme. Chvíli necháme restovat. Pak vlijeme celou sklenici ochuceného rajčatového pyré se zeleninou a necháme tak 5 minut bublat za občasného promíchání. Ochutíme sušenou bazalkou a tymiánem. Odstavíme a uchováme na teple.

Na druhé pánvi opět rozehřejeme trochu olivového oleje a plátky hovězí roštěné zprudka osmahneme. Poté teplotu snížíme a maso necháme opékat, dokud není měkké.

Hovězí roštěnou servírujeme vzápětí po přípravě s paprikovou přílohou. Můžeme podávat jen tak, s chlebem nebo bramborem. Jednoduše tím, co nám chutná.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí roštěná s paprikovou přílohou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.