Hovězí roštěná na pórku

45 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 31813x
Hovězí roštěná dušená na pórku a červené paprice, lehce ochucená česnekem a sardelkou. Podáváme podle chuti s vařeným bramborem, kroketami, těstovinami nebo rýží.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Maso očistíme, na okrajích několikrát nařízneme a naklepeme. Potom plátky z jedné strany lehce potřeme sardelovou pastou a zaprášíme moukou. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Papriku omyjeme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kostky.

Na rozpáleném oleji zprudka opečeme maso z obou stran, a to nejdříve nepotřenou stranou. Přidáme cibuli, papriku, pórek a česnek. Vše ještě asi 2 minuty restujeme a ochutíme solí a pepřem. Potom teplotu zmírníme a pánev zakryjeme pokličkou. Jakmile maso a zelenina pustí šťávu, přilijeme vývar a zvolna dusíme doměkka.

Hovězí roštěnou na pórku podáváme s bramborem, kroketami, rýží nebo těstovinami.

Jarka-P autor receptu:

Hovězí roštěná na pórku

Počet přidaných receptů: 1705

Ingredience

na porce
Vaše cena 2199 běžně 4349 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
42 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Hovězí roštěná na pórku

Recept se nachází v 152 kuchařkách
Hovězí, telecí a skopové maso.
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2733 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hovězí roštěná na pórku

Přidat příspěvek k receptu Hovězí roštěná na pórku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept