Hovězí roštěná na hořčici

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 37550x
Jednoduchý recept z hovězího masa z mála ingrediencí.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Plátky roštěné naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme grilovací hořčicí. Zakapeme olejem a necháme nejlépe do druhého dne v ledničce uležet.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, která v rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Hotovou cibuli necháme okapat na ubrousku.

Plátky masa po obou stranách orestujeme, lehce podlijeme a podusíme asi 20 minut. Poté maso vyndáme a odložíme na talířek. Šťávu zahustíme solamylem a krátce provaříme. Plátky vrátíme zpět do sosu a podle chuti přisolíme.

Hovězí roštěnou na hořčici rozdělíme na talíře a poklademe usmaženými kroužky cibule. Jako příloha jsou vhodné americké brambory nebo hranolky a čerstvá zelenina. Hovězí roštěnou na hořčici ihned podáváme.

autor receptu:

Hovězí roštěná na hořčici

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce
3,7
dobrý recept
18 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hovězí roštěná na hořčici

Přidat příspěvek k receptu Hovězí roštěná na hořčici
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept