reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí roštěná na hořčici

Jednoduchý recept z hovězího masa z mála ingrediencí.


  • 3,6

    19×

    3,5 19
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Plátky roštěné naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme grilovací hořčicí. Zakapeme olejem a necháme nejlépe do druhého dne v ledničce uležet.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, která v rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Hotovou cibuli necháme okapat na ubrousku.

Plátky masa po obou stranách orestujeme, lehce podlijeme a podusíme asi 20 minut. Poté maso vyndáme a odložíme na talířek. Šťávu zahustíme solamylem a krátce provaříme. Plátky vrátíme zpět do sosu a podle chuti přisolíme.

Hovězí roštěnou na hořčici rozdělíme na talíře a poklademe usmaženými kroužky cibule. Jako příloha jsou vhodné americké brambory nebo hranolky a čerstvá zelenina. Hovězí roštěnou na hořčici ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hovězí roštěná na hořčici

    Celkový počet komentářů: 1

    • Bac L´Jean
      Bac L´Jean

      Diletantský recept.

      Diletantský recept. Asi nejhorší na celém receptu je solit hovězí před orestováním, natož k jeho naložení. Pokud chcete náhradní podrážku, pak ano.

      Roštěnky udělat klasicky - tj. lehce naklepané opepřit, lehce obalit v mouce a orestovat - tak aby se maso zatáhlo - a do sklovata orestované cibulce podusit a poté z výpeku udělat omáčku (přidáme vývar, zahustíme jíškou popř zaprášíme moukou - co kdo rádši a DOCHUTÍME hořčicí.)

      22.03.2019 10:47:21

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí roštěná na hořčici

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.