Hovězí dušené na víně s estragonem.
150 g | slanina |
2 lžíce | olej |
200 g | žampiony |
3 ks | bobkový list |
50 g | hladká mouka |
500 ml | hovězí vývar |
8 ks | cibulky malé |
1 lžíce | krájený estragon |
2 lžíce | krájená petrželová nať |
600 g | hovězí zadní |
350 ml | červené víno |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena