reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí plátky s žampiony

Recept na vynikající hovězí plátky.


  • 4,8

    16×

    4,8 16
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Petrželku nasekáme. Cibulku oloupeme a nasekáme nadrobno.

Plátky masa naklepeme, na okrajích nařízneme, poprášíme je slabě moukou, osolíme a po obou stranách opečeme na másle.

Opečené hovězí plátky vyjmeme a k máslu přidáme slaninu a cibulku. Na cibuli pak krátce osmahneme houby, přidáme opečené plátky, posypeme je nasekanou petrželovou natí a za mírného podlévání dusíme doměkka.
Po změknutí masa i žampionů přidáme smetanu, krátce povaříme a podle chuti dochutíme citronovou šťávou.

Hovězí plátky s žampiony podáváme s libovolnou přílohou.



reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí plátky s žampiony

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.