Osvědčený recept na hlavní chod z hovězího masa. Červené víno se zeleninou dodá hovězím plátkům a omáčce výbornou chuť.
1 ks | cibule |
2 ks | mrkev |
3 lžíce | hladká mouka |
250 ml | hovězí vývar |
4 ks | hovězí plátek |
250 ml | červené víno suché |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
2 lžíce | máslo |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Samman
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena