Při přípravě hovězího masa je ideální použít tlakový hrnec, neboť se celá příprava urychlí. Čas uvedený v receptu je tedy počítán na rychlejší způsob.
100 g | slanina |
60 g | máslo |
1-2 ks | cibule |
250 ml | smetana |
0.5 ks | celer |
1 ks | mrkev |
800 g | hovězí zadní |
2 lžíce | sušené houby |
3 lžíce | bylinkové máslo |
4 kuličky | celý černý pepř |
podle chuti | |
---|---|
sůl |
autor admin_martina
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena