reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí na žampionech

Chutný oběd. Při přípravě receptu ale musíme počítat s tím, že se musí trochu déle vařit.


  • 4,5

    34×

    4,5 34
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Maso orestujeme na oleji a vyndáme na talíř.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na té samé pánvičce a tuku osmahneme cibulku, přidáme lžičku protlaku, masox a pak maso, které podlijeme vývarem nebo pouze vodou, dusíme pomalu do poloměkka asi hodinu. Poté přidáme nakrájené žampiony a trošku kmínu. Až je hovězí maso na žampionech měkké, zahustíme omáčku hotovou jíškou, na zjemnění můžeme přidat trochu smetany.

Hovězí na žampionech podáváme s těstovinami, rýží nebo knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hovězí na žampionech

    Celkový počet komentářů: 3
    • mel
      mel

      to je ale mnamka..

      08.07.2012 02:35:24

    • neligrej
      neligrej

      Dnes je k tomu papriková rýže

      17.05.2011 09:28:39

    • Bublina
      Bublina

      Já jsem přidala anglickou slaninu a osmahla ji společně s cibulkou. Trvalo hodně dlouho než maso změklo ale byla to ňamka :)

      03.09.2010 21:15:35


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí na žampionech

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.