reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí na hořčici

Hovězí plátky ochucené hořčicí.


  • 4,1

    24×

    4 24
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 841 hodnocení

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

14. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 610 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 684 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Recept na smaženou cuketu v sýrovém těstíčku s dýňovým pyré

12. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj

11. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Recept na zelný chlebíček s uzeným krok za krokem

10. 11. 2019

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme, z jedné strany potřeme hořčicí. Plátky obalíme v hladké mouce a opražíme z obou stran na pánvi.

Cibuli nakrájíme na kostičky a opražíme v tlakovém hrnci na sádle, přidáme opražené plátky masa, zalijeme vodou a vaříme asi 1 hodinu (než je maso pěkně měkké). Šťávu dochutíme (solí, podravkou, masoxem) a případně zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody (já jsem nezahušťovala, stačila mouka, která byla na plátcích masa).

Šťávu je možné dochutit i jemně strouhanými kyselými okurkami - šťávu pak znovu převaříme, aby okurky změkly.

Hovězí na hořčici podáváme s vařenou rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hovězí na hořčici

    Celkový počet komentářů: 1

    • zpěvule
      zpěvule

      Poprvé jsem to vařila dle receptu (vlastně roštěná) a podruhé jsem to ještě vylepšila tím, že jsem s cibulkou rozškvařila kostičky špeku a po dovaření a mírném zahuštění jsem plátky masa vyndala a omáčku rozmixovala i s tím špekem, takže byla krásně hladká a jemná a měla zase trošičku jinou chuť. Dá se baštit jak s rýží, tak s knedlíkem.

      25.06.2009 15:44:11


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí na hořčici

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.