reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí na česneku

Kvalitní maso skvělé chuti zvýrazněné česnekem.


  • 3,1

    91×

    3 91
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pěkný kousek zadního hovězího opláchneme studenou vodou a nakrájíme na plátky. Pěstí maso promačkáme a po stranách nařízneme, aby se při smažení tolik nezkroutilo. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Plátky masa jen zlehka osolíme. Pokud máme hrubozrnou sůl, tak použijeme tu. Maso opepříme a pořádně potřeme prolisovaným česnekem.

Na pánvi rozehřejeme olej a maso osmažíme. Maso bude zpočátku hodně prskat. Maso osmažené z obou stran podlejeme vodou a dodusíme doměkka. Do omáčky přidáme masox. Mouku rozmícháme ve vodě a omáčku touto směsí zahustíme.

Omáčku necháme projít varem a můžeme podávat.

Hotové maso podáváme s rýží, bramborem nebo těstovinami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hovězí na česneku

    Celkový počet komentářů: 4
    • Cam.
      Cam.

      Komentář k receptu Hovězí na česneku

      Jde to maso udělat i na kostičky, že?

      28.12.2014 10:11:58

    • jukin
      jukin

      NEJVĚTŠÍ PRASÁRNA

      Nechapu jak v dnešní době může ještě někdo používat MASOX. Snad není tak těžké si udělat poctivej vývar z masa a zeleniny.

      21.04.2014 10:39:49

    • michaalm
      michaalm

      Klasika, ale velmi dobrá. Recept doporučuji

      10.03.2012 12:07:51


    • Jeník
      Jeník

      Jednoduché a dobré. Dělám pravidelně.

      09.07.2008 21:16:45

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí na česneku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.