reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí na česneku a pepři

Finančně náročný recept. Můžete však použít jiný druh masa.Pokud si však chcete pochutnat, rozhodně jej zkuste. Jestliže váš žaludek nemá rád česnek nebo pepř, rychle na tento recept zapomeňte.


  • 3,1

    191×

    3 191
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rýži dáme vařit jako obvykle nebo podle návodu. Můžeme přidat koření nebo bylinky.

Svíčkovou omyjeme, odblaníme a nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a buď jej prolisujeme nebo jej nakrájíme na drobno. Kuličky pepře rozdrtíme.



Rozehřejeme si hlubokou pánev nebo wok, přidáme do ní olej. Až je olej rozehřátý, přidáme do něj česnek a pepř a restujeme, dokud česnek nezezlátne.
Pánev rozehřejeme na maximum, přidáme maso a za stálého promíchávání je restujeme zhruba 5 - 7 minut, dokud maso nepustí šťávu a nemá správnou barvu.



Směs podáváme s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí na česneku a pepři

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.