Hovězí maso s mrkví a kedlubnami

1 h 15 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 5496x
Hovězí maso vhodné k dušení společně se zeleninou.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařilo 6 lidí)


Postup přípravy receptu

Očištěné a umyté hovězí maso nakrájíme na tenčí nudličky, které za stálého míchání osmažíme na rozehřátém rostlinném oleji.

Osmahnuté maso osolíme, přidáme očištěnou a nakrájenou mrkev, očištěné a na hrubém struhadle mladé kedlubny, očištěný mladý pórek nakrájený na kolečka, vyloupaný čerstvý nebo sterilovaný hrášek. Promícháme a krátce osmahneme. Potom podlijeme zeleninovým vývarem, přikryjeme a na mírném ohni za občasného míchání dusíme doměkka.

Hovězí maso s mrkví a kedlubnami podáváme tak, že každou porci polijeme lžící bílého jogurtu, který jsme smíchali s rozetřeným česnekem, drobně nasekanou čerstvou pažitkou a trochou soli.

autor receptu:

Hovězí maso s mrkví a kedlubnami

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce
Vaše cena 3999 běžně 5820 Kč sleva 31 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,3
skvělý recept
19 hlasujících
  • Recept Hovězí maso s mrkví a kedlubnami - Příprava

Kuchařky obsahující recept Hovězí maso s mrkví a kedlubnami

Recept se nachází v 69 kuchařkách
beughty
Hlavní chody 17 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hovězí maso s mrkví a kedlubnami

Přidat příspěvek k receptu Hovězí maso s mrkví a kedlubnami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept