reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Očištěné a umyté hovězí maso nakrájíme na tenčí nudličky, které za stálého míchání osmažíme na rozehřátém rostlinném oleji.

Osmahnuté maso osolíme, přidáme očištěnou a nakrájenou mrkev, očištěné a na hrubém struhadle mladé kedlubny, očištěný mladý pórek nakrájený na kolečka, vyloupaný čerstvý nebo sterilovaný hrášek. Promícháme a krátce osmahneme. Potom podlijeme zeleninovým vývarem, přikryjeme a na mírném ohni za občasného míchání dusíme doměkka.

Hovězí maso s mrkví a kedlubnami podáváme tak, že každou porci polijeme lžící bílého jogurtu, který jsme smíchali s rozetřeným česnekem, drobně nasekanou čerstvou pažitkou a trochou soli.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí maso s mrkví a kedlubnami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.