reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí maso na mrkvi

Hlavní chod z hovězího masa. Recept zvládne i kuchař začátečník.


  • 4,5

    96×

    4,5 96
  • 1 h 30 min

  • 20×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 774 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 004 hodnocení

Recept na domácí tvarohové nanuky krok za krokem

9. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo

8. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 602 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 776 hodnocení

Proč jíst maliny? Zlepší vám pleť a odbourají cholesterol

7. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 673 hodnocení

Když není čas na pečení: Recept na rychlý koláč s rybízem

6. 7. 2020

Postup přípravy

Hovězí maso očistíme a nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli zpěníme na oleji, zaprášíme červenou paprikou a vsypeme kostky hovězího. Rychle promícháme a ihned zalijeme vývarem, aby se nám paprika nepřipálila. Dusíme téměř doměkka.

Mezitím si oškrábeme mrkev a nakrájíme ji na tenčí kolečka. Mrkev přidáme k masu, opět podle potřeby podlijeme a znovu dusíme, dokud není vše měkké. Zahustíme hotovou jíškou a ještě krátce povaříme.

Hovězí maso na mrkvi podáváme s knedlíkem, bramborem, rýží nebo těstovinami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hovězí maso na mrkvi

    Celkový počet komentářů: 14
    • Davelancko
      Davelancko

      Komentář k receptu Hovězí maso na mrkvi

      Maso duste tak dlouho, až bude poloměkké ...poté vložte mrkev!...mrkev je za 25min ve varu měkká. Dáte-li vše na začátku, tak se mrkev rozvaří

      07.06.2020 09:04:38

    • Hana
      Hana

      Lehký a přitom výborný recept. Dusila jsem v troubě a s rýží je to super

      07.11.2019 17:34:19

    • Štěpánka
      Štěpánka

      Dobrý kuchar

      Recept je jednoduchý. Uvařila sem při návštěvu a sklidil velky úspěch. Dávám 10hvezdicek

      11.08.2018 15:56:50


    • Gabriela
      Gabriela

      Komentář k receptu Hovězí maso na mrkvi

      Vynikající recept ... maso jsem tedy nakonec dusila přes 2 hodiny, ale bylo jako dort :-)

      03.11.2016 20:38:33

    • luci
      luci

      Komentář k receptu Hovězí maso na mrkvi

      výborný moc nám to chutná.

      30.03.2016 15:20:51

    • akzuz
      akzuz

      Komentář k receptu Hovězí maso na mrkvi

      Výborné, manželovi moc chutnalo. Přílohu jsem dala rýži. Jednoduché, rychlé na přípravu, pak už jen dusit.

      05.01.2016 19:42:12

    • Iveta
      Iveta

      Komentář k receptu Hovězí maso na mrkvi

      Podle tohoto receptu vařím asi potřetí a je to luxusní. Vždy se povede a chutná i příteli který se nejdřív netvářil na dušenou mrkev a teď recept sám vyžaduje.

      23.11.2015 16:08:24

    • Mischel
      Mischel

      Komentář k receptu Hovězí maso na mrkvi

      Luxusní, přítel chtěl pořád maso na mrkvi, nikdy jsem ho nedělala až podle tohoto receptu :D je to luxus

      11.08.2015 14:24:53

    • mintcrunch
      mintcrunch

      Komentář k receptu Hovězí maso na mrkvi

      Skvělý :-)

      28.07.2015 11:44:55

    • Lucie Štemberková
      Lucie Štemberková

      Komentář k receptu Hovězí maso na mrkvi

      Výborný,určitě zkuste taky :)

      10.08.2013 18:29:24


    Nalezeno receptů: 14
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí maso na mrkvi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.