reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí maso na cibuli

Jednoduše připravené hovězí plátky, ke kterým se hodí rýže, vařené brambory i těstoviny.


  • 3,0

    61×

    3 61
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 700 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 936 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 676 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 741 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 628 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Česnek oloupeme a utřeme. Hovězí maso nakrájíme na plátky.

V hrnci na rozpáleném sádle osmažíme pokrájenou cibuli. K ní pak přidáme plátky hovězího masa, utřený česnek, ocet, osolíme, okořeníme a za občasného podlévání vývarem dusíme téměř doměkka.

Potom šťávu necháme částečně vysmahnout, zaprášíme moukou, orestujeme, podlijeme vývarem a dusíme, dokud maso není úplně měkké.

Hovězí plátky na cibuli ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí maso na cibuli

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.