reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí maso na cibuli

Jednoduše připravené hovězí plátky, ke kterým se hodí rýže, vařené brambory i těstoviny.


  • 3,0

    59×

    2,9 59
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Česnek oloupeme a utřeme. Hovězí maso nakrájíme na plátky.

V hrnci na rozpáleném sádle osmažíme pokrájenou cibuli. K ní pak přidáme plátky hovězího masa, utřený česnek, ocet, osolíme, okořeníme a za občasného podlévání vývarem dusíme téměř doměkka.

Potom šťávu necháme částečně vysmahnout, zaprášíme moukou, orestujeme, podlijeme vývarem a dusíme, dokud maso není úplně měkké.

Hovězí plátky na cibuli ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí maso na cibuli

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.