reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí maso ala cibulář

Recept na hovězí maso s pořádnou dávkou cibule.


  • 4,8

    21×

    4,8 21
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme ho. Připravíme si veškeré ostatní suroviny.

Na rozpáleném oleji osmažíme nakrájenou cibulku dorůžova, přidáme ochucené maso, necháme zatáhnout a zaprášíme sladkou červenou paprikou. Podlijeme vodou, přidáme česnek, majoránku, kari, kmín a podusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme pikantní kečup, hořčici a worchestrovou omáčku. Jakmile maso úplně změkne, vyjmeme ho. Omáčku dusíme a zaprášíme moukou, potom zalijeme znovu vodou na správnou omáčkovou hustotu. Do provařené omáčky vrátíme maso a dochutíme podle potřeby. Omáčku necedíme!

Jako přílohu k hovězímu masu ala cibulář podáváme houskový knedlík nebo rýži.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí maso ala cibulář

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.