Hovězí líčka na víně

1 h 30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 44734x
Jednoduchá a chutná úprava líček. Výborný recept.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky. Hovězí líčka nakrájíme na větší kusy, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Pak opečeme líčka na oleji dozlatova.

Maso vyndáme a na výpeku osmažíme nakrájenou cibuli a anglickou slaninu do hněda. Opět vložíme maso a zalijeme vývarem a vínem. Přidáme podle chuti bylinky, prolisovaný stroužek česneku a dusíme pod pokličkou asi 1 hodinu. Když je maso měkké, opět ho vyjmeme a šťávu propasírujeme přes sítko. Znovu pak nalijeme šťávu na líčka.

Hovězí líčka na víně podáváme s bramborovou kaší a nebo se šťouchanými brambory.

Moravanda autor receptu:

Hovězí líčka na víně

Počet přidaných receptů: 184

Ingredience

na porce
4,2
skvělý recept
25 hlasujících
  • Recept Hovězí líčka na víně - Hovězí líčka na víně a bramborovo-celerové pyré.


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hovězí líčka na víně

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Hovězí líčka na víně
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept