Vyzkoušejte recept na dušené hovězí kousky s jemnou omáčkou s chutí hořčice a kopru. Jako přílohu můžeme zvolit brambory nebo těstoviny .
2 lžíce | máslo |
50-80 ml | smetana |
2 lžíce | hladká mouka |
800 g | maso hovězí zadní |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
směs | |
1 lžíce | med |
2 lžíce | hořčice plnotučná |
0.3 lžičky | citronová šťáva |
2 lžíce | čerstvý kopr |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena