Hovězí kližka se zeleninovou omáčkou z řapíkatého celeru a fenyklu dušená na víně. Vhodnou přílohou jsou bramborové noky nebo rýže.
4 stroužky | česnek |
1 ks | fenykl |
2 ks | bobkový list |
250 ml | bílé víno |
1 ks | velká cibule |
50-100 ml | zakysaná smetana |
750 g | hovězí kližka |
1 ks | mrkev (větší) |
1 ks | řapíkatý celer |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
sušený tymián | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena