reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí karbanátky

Výborné a šťavnaté karbanátky z hovězího masa. Recept na hlavní chod podávaný s brambory nebo bramborovou kaší.


  • 4,4

    21×

    4,4 21
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mleté maso dáme do misky, přidáme vejce, strouhanku, prolisovaný česnek, hořčici a podle chuti osolíme a opepříme. Vše pořádně promícháme, ideálně prohněteme rukou.

Poté ze směsi tvoříme karbanátky. Z daného množství jich uděláme asi 8 - 10 podle velikosti. Pro lepší propečení můžeme na jednotlivých karbanátcích z jedné strany vytlačit jemně nožem jakousi mřížku asi 1 x 1 cm.

Karbanátky smažíme na rostlinném oleji dozlatova.

Hovězí karbanátky podáváme s bramborovou kaší, brambory nebo jen s chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hovězí karbanátky

    Celkový počet komentářů: 7
    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí karbanátky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.