reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí guláš v pomalém hrnci

Recept na přípravu hovězího guláše v pomalém hrnci.


  • 4,1

    23×

    4,1 23
  • 2 h 40 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 776 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 006 hodnocení

Vychutnejte si Vietnam: Úžasná polévka Pho bo krok za krokem

15. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 732 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 821 hodnocení

Vzpomínka na dětství: Citronová babeta s rybízem krok za krokem

14. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Léto prostě chutná: Zavařujte, grilujte a zkuste nové recepty

13. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 778 hodnocení

Recept na meruňkový koláč s tvarohem krok za krokem

12. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 675 hodnocení

Nedělní ráno nemůže začít lépe: Vyzkoušejte recept na borůvkovo-banánové lívance

12. 7. 2020

Postup přípravy

Maso, používám hovězí krk, si nakrájíme na větší, přibližně stejné kostky, které promícháme s trochou hladké mouky. Cibuli nakrájíme na jemno, nebo jak jsme zvyklí. Pokud máme pomalý hrnec s nádobou, která může být použita přímo na sporáku, můžete guláš připravovat ihned v ní.

Cibuli necháme zpěnit na rozpuštěném sádle nebo oleji. Přidáme připravené maso. Až se maso zatáhne, přidáme sůl, gulášovou papriku a promícháme. Podlijeme trochou vlažné vody a opět promícháme. Nyní vše přendáme do keramické nádoby pomalého hrnce a "pomalíme" na vyšší stupeň 3,5 hodiny. Kdo chce, může pak přidat hovězí bujón. Osobně jej nepoužívám. Kdo má rád guláš hustší, přilije hladkou mouku rozmíchanou s vodou a nechá ještě půl hodinky provařit.

Hovězí guláš v pomalém hrnci podáváme jako klasický guláš, tedy jak jsme zvyklí.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hovězí guláš v pomalém hrnci

    Celkový počet komentářů: 21
    • Tinka
      Tinka

      Komentář k receptu Hovězí guláš v pomalém hrnci

      Jen zrůda zabije krávu...

      29.08.2013 08:43:50

      • ota
        ota

        Re: Komentář k receptu Hovězí guláš v pomalém hrnci

        Odstěhujte se do Indie tam zrůdy nejsou, jenom tam trpí hlady a díky rozumu tady hlady nikdo trpět nemusí jedí se tu Krávy- Volové- Býci- Telata-- Prasata Kuřata.
        Těhotné ženy které jsou vegetariánky mají doporučeno od doktorů jíst maso jinak se jim rodí mrtvé děti a proto maso jíst je normální.Nenormální je maso nejíst.

        09.10.2014 04:36:35

      • Zidane
        Zidane

        Re: Komentář k receptu Hovězí guláš v pomalém hrnci

        Jen zrůda zabije nevinnou kytičku, aby se najedla! Nebuďte zrůda, jezte kamení!

        21.12.2014 10:33:20


      • Best.ie
        Best.ie

        Re: Komentář k receptu Hovězí guláš v pomalém hrnci

        Snad každý vegan věří v Boha. Ten ve své knize Bibli přímo přikazuje, co náme jíst. A světe div se, je tam maso ze zvířat. Člověk je všežravec a kdyby nebyl, strádal by.

        17.01.2018 11:48:26

      • Umakart
        Umakart

        Re: Komentář k receptu Hovězí guláš v pomalém hrnci

        Ještě jste mezi námi? Nebo vás už někdo klepnul do guláše ?

        15.09.2019 05:59:59

      • Ivana
        Ivana

        Re: Komentář k receptu Hovězí guláš v pomalém hrnci

        Už vím , proč někteří komentující žijí .

        29.12.2019 06:31:19

      • Jan
        Jan

        Re: Komentář k receptu Hovězí guláš v pomalém hrnci

        Jak to, že vegani doposud nevymřeli? No asi proto, že i veganky si občas kus masa dopřejí.

        04.07.2020 06:38:08


    Nalezeno receptů: 21
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí guláš v pomalém hrnci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.