Hovězí dušené maso

1 hod | hlavní chod | 4 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 4231x
Chutné a pálivé. Recept z hovězího.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Oloupanou a nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme osolené a opepřené plátky masa a chvilku je dusíme ve vlastní šťávě.

Poté maso okořeníme ďábelským kořením, mletou paprikou a ochutíme hořčicí. Podlijeme troškou vody, zakryjeme pokličkou a dusíme. Při dušení podle potřeby podléváme.

Měkké hovězí maso vyndáme, šťávu zjemníme zakysanou smetanou a maso vrátíme zpět.

Hovězí dušené maso podáváme s knedlíkem nebo rýží.

lucifer autor receptu:

Hovězí dušené maso

Počet přidaných receptů: 27

Ingredience

na porce
3,7
dobrý recept
7 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hovězí dušené maso

Přidat příspěvek k receptu Hovězí dušené maso
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept