Hovězí dušené maso

1 hod | hlavní chod | 4 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 4202x
Chutné a pálivé. Recept z hovězího.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Oloupanou a nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme osolené a opepřené plátky masa a chvilku je dusíme ve vlastní šťávě.

Poté maso okořeníme ďábelským kořením, mletou paprikou a ochutíme hořčicí. Podlijeme troškou vody, zakryjeme pokličkou a dusíme. Při dušení podle potřeby podléváme.

Měkké hovězí maso vyndáme, šťávu zjemníme zakysanou smetanou a maso vrátíme zpět.

Hovězí dušené maso podáváme s knedlíkem nebo rýží.

lucifer autor receptu:

Hovězí dušené maso

Počet přidaných receptů: 27

Ingredience

na porce
Vaše cena 1699 běžně 3480 Kč sleva 51 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,7
dobrý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Hovězí dušené maso

Recept se nachází v 39 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů
zjirousek
Maso hovězí 762 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hovězí dušené maso

Přidat příspěvek k receptu Hovězí dušené maso
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept