reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Oloupanou a nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme osolené a opepřené plátky masa a chvilku je dusíme ve vlastní šťávě.

Poté maso okořeníme ďábelským kořením, mletou paprikou a ochutíme hořčicí. Podlijeme troškou vody, zakryjeme pokličkou a dusíme. Při dušení podle potřeby podléváme.

Měkké hovězí maso vyndáme, šťávu zjemníme zakysanou smetanou a maso vrátíme zpět.

Hovězí dušené maso podáváme s knedlíkem nebo rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí dušené maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.