reklama
hledat uživatel
       

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme. Česnek oloupeme a utřeme. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme.

Maso opečeme na oleji s nasekanou cibulí a okořeníme.

Dno většího pekáče pokryjeme slaninou, na kterou rozložíme podušené maso s cibulí, utřeným česnekem, tymiánem, rozdrceným bobkovým listem, pomerančovou kůrou a nakonec přidáme pokrájená rajčata.

Vše zalijeme vínem a přikryté zvolna pečeme v troubě asi 3 hodiny.

Hovězí chambéry podáváme sypané petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Hovězí chambéry

Celkový počet komentářů: 2
  • jirankova (tecka) pavla
    jirankova (tecka) pavla

    nevím jak to vařilo těch 183 lidí, co to tu hodnotili, ale toto je fakt moc moc skvělé jídlo a už jsme to vařili tak dobře 10x a všechny návštěvy, co to u nás jedly si to moc chválili, takže vy kdo recept hledáte podle známky, tak tady se nenechte odradit - CHUTNÁ SKVĚLE :-)

    24.01.2015 20:17:15

  • komule
    komule

    Komentář k receptu Hovězí chambéry

    vařila jsem něco velmi obdobného - Burgundský guláš podle Dity P. - rozdíl je jen v absenci pomerančové kůry a místo rajčat tam byl protlak. musím říct, že to byl opravdu luxusní kulinářský zážitek

    05.02.2014 13:56:58

Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Hovězí chambéry

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.