reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nastrouháme nahrubo. Brambory oloupeme, omyjeme a také nastrouháme.

Syrové mleté maso promícháme s nastrouhanými brambory a cibulí. Osolíme a okořeníme. Směs důkladně promícháme a naděláme z ní bifteky, které po obou stranách opečeme v rozpáleném oleji.

Opečené bifteky vložíme asi na 15 minut do trouby předehřáté na 200 °C, ihned ji vypneme a bifteky ve vyhřáté troubě necháme dojít. Hořčici promícháme s vodou, prohřejeme a nalijeme na jednotlivé bifteků.

Hovězí bifteky z mletého masa podáváme s opečenými brambory nebo smaženými hranolky. Můžeme ozdobit snítkou zelené petrželky a prstýnky syrové cibule.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hovězí bifteky z mletého masa

    Celkový počet komentářů: 4
    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí bifteky z mletého masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.