reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí biftek z mletého masa

Klasický sekaný biftek z velmi libového hovězího masa, na povrchu křupavý a uvnitř šťavnatý.


  • 3,2

    83×

    3,1 83
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 596 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 854 hodnocení

Adventní čas, svátky a tradice 2.díl

7. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Videorecept na hříšně dobré Bounty tyčinky - nepečené vánoční cukroví jen ze 3 surovin

6. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

6. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Recept na jemný vaječný likér krok za krokem

5. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 564 hodnocení

Vánoce diabetika: Jak si při dietě pochutnat?

5. 12. 2019

Postup přípravy

Housku si namočíme ve vodě, vymačkáme a dáme do mísy. Cibule oloupeme a jednu nasekáme na jemno a na másle ji zesklovatíme. Přidáme ji k housce spolu s mletým masem, vejce, pepřem a solí. Hmotu prohněteme a tvoříme bifteky.

Druhou cibuli nakrájíme na tenké plátky. V pánvi rozpálíme lžíci oleje, cibuli z obou stran opečeme dozlatova. Vyndáme ji a udržujeme v teple.

Přilejeme zbylý olej a když je horký, vložíme do něj sekané bifteky a z každé strany pečeme asi 5 minut. Při dopékání druhých stran teplotu snížíme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí biftek z mletého masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.