reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí biftek z mletého masa

Klasický sekaný biftek z velmi libového hovězího masa, na povrchu křupavý a uvnitř šťavnatý.


  • 3,2

    83×

    3,1 83
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Housku si namočíme ve vodě, vymačkáme a dáme do mísy. Cibule oloupeme a jednu nasekáme na jemno a na másle ji zesklovatíme. Přidáme ji k housce spolu s mletým masem, vejce, pepřem a solí. Hmotu prohněteme a tvoříme bifteky.

Druhou cibuli nakrájíme na tenké plátky. V pánvi rozpálíme lžíci oleje, cibuli z obou stran opečeme dozlatova. Vyndáme ji a udržujeme v teple.

Přilejeme zbylý olej a když je horký, vložíme do něj sekané bifteky a z každé strany pečeme asi 5 minut. Při dopékání druhých stran teplotu snížíme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí biftek z mletého masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.