reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí alla pizzaiola

Jednoduše připravené maso z plátku hovězího.


  • 4,6

    11×

    4,6 11
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 712 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 662 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Postup přípravy

Česnek oloupeme a nakrájíme na plátečky. Maso očistíme, nakrájíme na slabé plátky a naklepeme. Petrželku nasekáme.

Na olivovém oleji osmahneme česnek dozlatova a přidáme plechovku rajčat, oregano, petrželku a sůl. Jakmile nám omáčka trošku zhoustne, přidáme naklepané a očištěné maso. Maso musí být ponořené. Přikryjeme a vaříme 5 - 6 minut. Osolíme a opepříme. Hovězí alla pizzaiola nevaříme dlouho, neboť by nám ztvrdlo.

Hovězí alla pizzaiola podáváme s těstovinami a přeléváme omáčkou. Záleží však na nás, jak vše naservírujeme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí alla pizzaiola

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.