reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí alla pizzaiola

Jednoduše připravené maso z plátku hovězího.


  • 4,6

    11×

    4,6 11
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Česnek oloupeme a nakrájíme na plátečky. Maso očistíme, nakrájíme na slabé plátky a naklepeme. Petrželku nasekáme.

Na olivovém oleji osmahneme česnek dozlatova a přidáme plechovku rajčat, oregano, petrželku a sůl. Jakmile nám omáčka trošku zhoustne, přidáme naklepané a očištěné maso. Maso musí být ponořené. Přikryjeme a vaříme 5 - 6 minut. Osolíme a opepříme. Hovězí alla pizzaiola nevaříme dlouho, neboť by nám ztvrdlo.

Hovězí alla pizzaiola podáváme s těstovinami a přeléváme omáčkou. Záleží však na nás, jak vše naservírujeme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí alla pizzaiola

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.