reklama
hledat uživatel
       

Houby v soli

Jeden ze způsobů jak uchovat houby čerstvé a chutné po dlouhou dobu.


  • 3,0

    626×

    3 626
  • 30 min

Postup přípravy

Houby očistíme, nakrájíme na plátky jako na sušení. Mírně prosolíme a napěchujeme do sklenic. Povrch sklenice ještě zasypeme solí a uzavřeme dvojitým celofánem a gumičkou. Uskladníme v chladném sklepě.


Při použití takto nakládaných hub vždy myslíme nato, že jsou velmi dobře osolené a proto pokrmy, které z nich připravujeme, již nesolíme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Houby v soli

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.