reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Houby v pivním těstíčku

Houbařská sezóna je v plném proudu, tak si připravíme recept, kde jsou houby na prvním místě.


  • 3,6

    3,5 7
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Čerstvé houby očistíme a pokrájíme na silnější plátky.

Mouku si v misce promícháme s vejci a pivem, ochutíme vegetou. Těsto by mělo být řidší, ne však příliš. Do druhé misky nasypeme strouhanku.
Houby obalíme v těstíčku, pak ve strouhance.

Při střední teplotě osmažíme houby v pivním těstíčku na oleji.

Houby v pivním těstíčku podáváme s bramborovou kaší, bramborem či bramborovými hranolky a zeleninovou přílohou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Houby v pivním těstíčku

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.