reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Houbový tatarák 2

Vhodné jídlo pro vášnivé fajnšmekry hub, ale i pro ty, kterým houby nic neříkají.


  • 4,4

    13×

    4,3 13
  • 45 min

Postup přípravy

Očištěné, omyté houby a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, opečeme na másle dozlatova, ochutíme solí, pepřem a římským kmínem. Krátce podusíme a necháme vychladit. Před podáváním smícháme vychlazený houbový tatarák se zakysaným krémem.

Mouku, vejce, mléko, olivový olej, sůl, pepř a jemně sekané bylinky dobře společně promícháme, až nám vznikne jednolité těstíčko, z něhož pečeme na olivovém oleji v pánvi palačinky.

Směs salátu dobře omyjeme a natrháme na kousky. Z olivového oleje, soli, pepře a citronové šťávy připravíme dresink a lehce promícháme se salátem.

Salát, palačinky, houbový tatarák upravíme na talíř a posypeme hoblinkami parmezánu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Houbový tatarák 2

    Celkový počet komentářů: 1

    • Oravcová
      Oravcová

      Jablkové koláčky

      250 gr másla 200 gr cukr mletý 1 vanilkový cukr, špetku soli- to vše utřít do pěny. 4 ks vejce, 400 gr hladké mouky smíchané s 1 práškem do pečiva 1,5 kg jablek ostrouhat a nakrájet na kostičky. Váha jablek je neočištěných. a šťavu z půl citronu Do utřené pěny pomaly přidávat po jednom vejci, a pak pomály vmíchat mouku i s práškem do pečiva. Nakonec vmíchat jablka na kostičky nakrájené, a šťavu z citronu. Polévkovou lžíci vykrajujeme malé koláčky, které klademe pečící papír. Pečeme 15-20 min.

      03.05.2008 18:34:43

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Houbový tatarák 2

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.