reklama
hledat uživatel
       

Houbový šoulet

Houby, kroupy, hrášek a lahodné telecí maso. Místo krupek můžeme použít také drobné těstoviny.


  • 2,9

    736×

    2,8 736
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kroupy uvaříme doměkka a osolíme. Houby namočíme do studené vody, slijeme a nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít samozřejmě i houby čerstvé, které očistíme a nakrájíme na kousky či plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Cibuli necháme zpěnit na rozpáleném sádle, přidáme houby, utřený česnek, osolíme a opepříme. Podusíme doměkka. Houbovou směs smícháme s krupkami a scezeným hráškem.

Houbovou směs s krupkami a hráškem urovnáme do vymaštěné a strouhankou vysypané formy. Na ni rozložíme naklepané, osolené a opepřené plátky telecího masa a za občasného potírání olejem zapečeme, dokud maso nezměkne.

Hotový houbový šoulet s telecím masem dochutíme rozmarýnem a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Houbový šoulet

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.