reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Houbový bramborák

Bramborovo houbové placky jsou skvělé například jako příloha k masu.


  • 3,0

    424×

    3 424
  • 1 hod

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 541 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Recept na domácí rajčatové pyré krok za krokem

13. 9. 2019

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme do mísy. Nastrouhané brambory osolíme a dáme stranou. Čerstvé houby nakrájíme na malé kousky, osolíme a dusíme v hrnci ve vlastní šťávě. Chvíli odstavíme, přisypeme nastrouhané brambory, přidáme jedno vejce, koření a sůl.


Ze vzniklé směsi tvoříme na pánvi tenké vrstvy, ze kterých smažíme placky. Hotové placky jsou hnědé a křupavé. Jsou dobré i jako příloha k masu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Houbový bramborák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.