Recept na přípravu velmi chutné omáčky z čerstvých hub nebo žampionů a zelených fazolek, kterou podáváme s knedlíkem.
500 ml | vývar |
1 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
1 lžíce | hladká mouka |
300 g | houby čerstvé |
200 g | zelené fazolové lusky |
200 ml | smetana 12% |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
1 hrst | čerstvá pažitka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena