reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Houbové rizoto s petrželkou

Recept na voňavé houbové rizoto, jehož příprava nezabere moc času.


  • 4,8

    20×

    4,8 20
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hříbky a žampiony očistíme navlhčeným hadříkem, část hub nakrájíme nadrobno a část na slabé plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Petrželku nasekáme nadrobno.

V hrnci rozpustíme máslo a osmažíme cibuli. Přidáme houby s petrželkou, sůl s pepřem a asi po 5 minutách vsypeme rýži. Podlijeme naběračkou vývaru, rýži mícháme a postupně přidáváme po naběračce vývar. Vaříme do změknutí rýže. Hotové rizoto promícháme podle chuti s nastrouhaným parmazánem.

Houbové rizoto s petrželkou podáváme teplé.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Houbové rizoto s petrželkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.