Rizoto s kuřecími játry a houbami připravujeme na bílém víně a podáváme se strouhaným sýrem.
4 stroužky | česnek |
150 g | rýže |
1 ks | cibule |
30 g | anglická slanina |
150 ml | bílé suché víno |
1 hrst | sušené houby |
4 lžíce | hrášek sterilovaný |
300 g | kuřecí játra |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
máslo | |
parmazán | |
masový vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
zelená petrželka | |
rajské jablíčko |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena