reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Houbové rizoto s krůtím masem

Vynikající pokrm pro ty, kterým moc chutnají houby.


  • 4,7

    15×

    4,6 15
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Energetická hodnota

3183 kJ / 760,4 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Houby očistíme a nakrájíme třeba na plátky.

Na sádle orestujeme cibuli, přidáme čerstvé houby, opepříme, okmínujeme, osolíme a dusíme doměkka. Můžeme přilít trochu vývaru, nakonec přidáme smetanu, necháme chvíli provařit a odstavíme.

Na druhé pánvi osmahneme na troše másla krůtí kostičky, jakmile jsou hotové, přidáme je k houbovému základu.

Teď nám zbývá uvařit rýži tak, jak jsme zvyklí.

Hotovou rýži smícháme s houbovým základem a je hotovo. Nakonec můžeme do houbového rizota s krůtím masem vmíchat kousek másla na zjemnění.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Houbové rizoto s krůtím masem

    Celkový počet komentářů: 3
    • Ivana
      Ivana

      Možná bude lepší když si zajdete do Mekáče :-D :-D...to já si radši udělám toto domácí rizoto ...

      16.02.2015 10:49:57

    • Standa
      Standa

      To není rizoto,ale nějaké nechutné bobky ze školní jídelny,
      případně z bufetu IV cenové 70 let.

      28.09.2012 23:01:35

      • Lefinka
        Lefinka

        mě se zdá,že sám jste bobek ze 70.let,když nenapíšete něco rozumného tak urážky si nechte pro svoji starou.

        26.07.2013 13:33:40


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Houbové rizoto s krůtím masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.