reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Houbové pečenáče bez cibule

Když vás honí mlsná, hodí se mít doma houbové pečenáče.


  • 3,1

    59×

    3 59
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Houby důkladně očistíme. Pevné hlavičky hub různých druhů nakrájíme na houbové řízky. Houby postupně obalíme v trojobalu - hladká mouka, rozšlehané osolené vejce, strouhanka a usmažíme dozlatova.

Během restování si můžeme připravit oblíbený lák - stejný jako okurkový, nebo si jej můžeme připravit z Deka.

Vlažné nebo vychladlé houbové řízky naskládáme do čistých zavařovacích sklenic. Zalijeme okurkovým lákem. Zavíčkujeme a uložíme do lednice.

Za 3 - 5 dní jsou pečenáče uležené. Je třeba myslet na to, že nejsou řádně sterilované, takže je konzumujeme přednostně.

Můžeme je konzumovat samotné, či s pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Houbové pečenáče bez cibule

    Celkový počet komentářů: 1

    • doktor
      doktor

      Nevím kdo hodnotil jako první,přidávám se,nemá chybu.Perfektní nápad.

      12.09.2006 21:57:57

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Houbové pečenáče bez cibule

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.