reklama
hledat uživatel
       

Houbové máslo

Houbové máslo vydrží v mrazáku až půl roku. Je to lahůdka, kterou užijeme při grilování masa.


  • 5,0

    15×

    5 15
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Sušené houby předem namočíme. Čerstvé očistíme. Houby nakrájíme na menší kousky. Česnek oloupeme a utřeme.

Olivový olej rozpálíme na pánvi a čerstvé i sušené houby tak 3 minuty restujeme. Podlijeme vodou s utřeným česnekem, nasekanou petrželkou, houbovým práškem a solí. Vaříme na mírném ohni, až se voda odpaří.

Směs necháme vychladnout, smícháme s máslem a houbové máslo uložíme do mrazničky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Houbové máslo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.