Recept na velmi chutné houbové karbanátky.
1 stroužek | česnek |
2 ks | vejce |
1 ks | cibule |
300 g | houby |
2 ks | rohlík |
500 g | mleté maso |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
strouhanka | |
mléko | |
podle chuti | |
sůl | |
majoránka | |
drcený kmín | |
mletý černý pepř |
Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat
Češi jsou národem houbařů. Říká se, že všechny houby jsou jedlé, některé však pouze jednou. Ale zanechme černého humoru a ponořme se do článku, který nám přiblíží houby z té zdravotní a kuchařské stránky.
autor Pavla Nová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena