Oblíbená klasika houbařů, i když máme každý jiné chutě.
sůl | |
5 ks | vejce |
3 lžíce | máslo |
1-2 ks | cibule |
2 lžíce | mletý kmín |
400 g | houby čerstvé |
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Houby očistíme, propláchneme a nakrájíme na plátky. Máslo rozpustíme a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme houby, kmín a dusíme. Pokud jsou houby sušší, podlijeme vodou, jinak není třeba a dusíme doměkka. Vajíčka rozšleháme se solí a před koncem dušení je vmícháme do podušených hub. Mícháme dokud nezhoustnou. Ihned podáváme. Nejlepší je chleba.
autor admin_janach
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena