Houbová smaženice

20 min | hlavní chod | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 369047x
Oblíbená klasika houbařů, i když máme každý jiné chutě.
Komentáře receptu 26
Uvařil jsem to (Recept vařilo 15 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Houby očistíme, propláchneme a nakrájíme na plátky.

Máslo rozpustíme a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme houby, kmín a dusíme. Pokud jsou houby sušší, podlijeme vodou, jinak není třeba a dusíme doměkka.

Vajíčka rozšleháme se solí a před koncem dušení je vmícháme do podušených hub. Mícháme dokud nezhoustnou.

Ihned podáváme. Nejlepší je chleba.

autor receptu:

Houbová smaženice

Počet přidaných receptů: 343

Ingredience

3,6
dobrý recept
309 hlasujících
  • Recept Houbová smaženice - Houbová smaženice


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Houbová smaženice

Celkový počet komentářů: 26
  • smaženice Katka 12.08.2016 11:41:24

    Určitě bude výborná jako všechny recepty s týhle stránky nikdy jsem si nestěžovala vždycky se vše povedlo jak má

  • Nalezeno receptů: 26
    |< << 123 >> >|
    Přidat příspěvek k receptu Houbová smaženice
    * Povinné pole

    
    Kde to žije
    Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

    Píšeme jinde

    • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

      Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

      Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

    • Jak správně prát?

      Jak správně prát?

      Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




    přidat nový recept