reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Houbová smaženice bez vajec

Není lehčí recept z čerstvých hub! Vyzkoušejte tuto smaženici z pravých hřibů.


  • 4,6

    4,5 9

Postup přípravy

Čerstvě nasbírané hřiby očistíme a nakrájíme na kousky. Jarní cibulku také očistíme a nakrájíme nadrobno.

Ve větší a hluboké pánvi rozpálíme olej a nejprve osmahneme cibuli. Když je dozlatova, přidáme houby a za stálého míchání orestujeme. Hřiby pustí vodu, potom dusíme, dokud se voda nevypaří a hřiby nezměknou. V závěru houbovou smaženici posypeme česnekovou solí.

Houbovou smaženici bez vajec rozdělíme na talířky a podáváme s čerstvým chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Houbová smaženice bez vajec

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.