reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Houbová polévka s hráškem a sýrem

Lehká a rychlá polévka ze sušených hub, hrášku a žampiónů.


  • 4,3

    16×

    4,3 16
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 622 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 878 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 707 hodnocení

Čokoládový Sacher dort krok za krokem

19. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?

18. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

17. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 582 hodnocení

Luštěninové rigatoni s cuketou a parmazánem krok za krokem

16. 1. 2020

Postup přípravy

Sušené houby namočíme do vody. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Hrášek a žampióny necháme okapat. Sýr nastrouháme najemno.

Rohlíky nakrájíme na kolečka a opečeme na másle do růžova.

Na oleji zpěníme nakrájemnou cibulku. Vmícháme hrášek, žampióny a namočené houby i s nálevem. Vše zalijeme vývarem a necháme 15 minut povařit. Podle chuti osolíme a opepříme.

Na talíře rozdělíme nastrouhaný sýr, přelijeme horkou polévkou a přizdobíme usekanou petrželkou. Podáváme s opečeným rohlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Houbová polévka s hráškem a sýrem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.