reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Houbová bešamelová omáčka

Zůstala vám bešamelová omáčka? Zkuste si ji podle tohoto receptu doplnit houbami, rázem bude skvělým doplňkem k dalším pokrmům.


  • 0

    0 0
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Houby (nejlépe pravé hřiby) očistíme a nakrájíme na plátky.

Na pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme cibuli a zpěníme. Přidáme plátky hub, osolíme, opepříme a podusíme doměkka.

Houby přidáme do bešamelové omáčky a ještě 5 minut povaříme.

Houbovou omáčku podáváme s vařenými brambory a natvrdo uvařeným vejcem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Houbová bešamelová omáčka

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.