reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Houbová bešamelová omáčka

Zůstala vám bešamelová omáčka? Zkuste si ji podle tohoto receptu doplnit houbami, rázem bude skvělým doplňkem k dalším pokrmům.


  • 0

    0 0
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 540 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Houby (nejlépe pravé hřiby) očistíme a nakrájíme na plátky.

Na pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme cibuli a zpěníme. Přidáme plátky hub, osolíme, opepříme a podusíme doměkka.

Houby přidáme do bešamelové omáčky a ještě 5 minut povaříme.

Houbovou omáčku podáváme s vařenými brambory a natvrdo uvařeným vejcem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Houbová bešamelová omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.