Hospodský zelný salát

45 min | salát | 6 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 24832x
Recept na velmi dobrý zelný salát, který je vhodný jako obloha k různým pokrmům.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Nejprve očistíme a nakrájíme zelí na tenké proužky.

V konvici uvaříme litr vody a horkou vodou pokrájené zelí zalijeme a necháme odstát asi 5 minut. Pak zelí propláchneme studenou vodou a necháme pořádně okapat. Přidáme cukr, olej, ocet a sůl podle chuti, promícháme a hotový zelný salát dáme odležet do lednice. Salát můžeme také dochutit nadrobno nasekaným koprem.

Hospodský zelný salát podáváme jako výbornou oblohu k různým jídlům.

Zdenka :-) autor receptu:

Hospodský zelný salát

Počet přidaných receptů: 71

Ingredience

na porcí

Energetický příjem

Hospodský zelný salát - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 555 kJ / 132,7 kCal (na 1 porci)
3,6
dobrý recept
24 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hospodský zelný salát

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Hospodský zelný salát
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept