reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hospodský vepřový guláš

Recept na pikantní vepřový guláš.


  • 4,7

    1 072×

    4,6 1072
  • 1 h 15 min

  • 259×

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme na kostičky. Plec nakrájíme na kostky.

Cibuli osmažíme spolu s kmínem na oleji nebo na sádle do tmavohněda. Přidáme mletou papriku, maso a jen krátce restujeme, aby paprika nezhořkla. Zalijeme vodou, přidáme rajčatový protlak, feferonku, sůl a pepř. Vepřový guláš dusíme asi 1,5 hodiny. Až je maso téměř měkké, přilijeme podle potřeby vařící vodu, přidáme masový bujon a zahustíme mouku rozkvedlanou ve vodě. Guláš nesmí být hustý, jinak nevystoupí na povrch tuk. Guláš pomalu a na nejmenším plameni necháme ještě 20 minut bez poklice velmi pomalu probublávat. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a majoránku.

Hospodský vepřový guláš podáváme s čerstvým pečivem. Nejlepší je samozřejmě druhý den.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hospodský vepřový guláš

    Celkový počet komentářů: 284
    • Evicka
      Evicka

      Guláš jsem dělala poprvé a všem moc chutnal.

      04.03.2012 20:18:47

    • majija
      majija

      Tento guláš jsem vařila poprvé a musím říct, že chutnal báječně....nechápu ty komentáře kolem....takže velké díky za recept, jak ode mne, tak od mého přítele

      25.02.2012 22:37:24

    • evap5
      evap5

      nejlepší guláš jaký jsme zatím jedli. Děkuji

      23.02.2012 17:29:38


    • sasafx
      sasafx

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      17.02.2012 13:30:39

      • sasafx
        sasafx

        výborný gulášek!

        nevím, zda byl obsah nevhodný, nevadí, chtěla jsem jen dodat, že místo masoxu gulášovou kostku a je to! vynikající!

        17.02.2012 13:48:45

    • asopek
      asopek

      Guláš vynikající, jen ten masox všechno pos....... ale recept doporučuji, příště nedávám masox a nehustim (dělal jsem ho ze 3/4 kg masa) ale příště opět podle tohoto receptu. Dobrou chuť

      25.01.2012 21:23:26

    • allena.hola
      allena.hola

      Uvařen, jen bez bobkového listu, vynikající. Guláš ke knedlíku s přidáním cibule, na těstoviny to tolik není.

      25.01.2012 10:00:02

    • Martin"Vito"Corleone
      Martin"Vito"Corleone

      vylepšení

      Guláš je sám o sobě vynikající,ale do základního dušení jsem přidal sušený česnek a nakonec na zahuštění místo mouky zkuste starší chléb který do guláše jen rozdrobte a přilijte menší sklenici piva pro podtrhnutí chuti,

      20.01.2012 10:53:08

    • Martin
      Martin

      Gulášek vaříme, dáme vědět...............

      15.01.2012 18:51:00

    • Tomik
      Tomik

      vyborne

      10.01.2012 08:56:37


    Přidat příspěvek k receptu Hospodský vepřový guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.