reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hospodský vepřový guláš

Recept na pikantní vepřový guláš.


  • 4,7

    1 072×

    4,6 1072
  • 1 h 15 min

  • 259×

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 804 hodnocení

Recept na jablkovou bábovku s ořechy krok za krokem

25. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 160 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 667 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme na kostičky. Plec nakrájíme na kostky.

Cibuli osmažíme spolu s kmínem na oleji nebo na sádle do tmavohněda. Přidáme mletou papriku, maso a jen krátce restujeme, aby paprika nezhořkla. Zalijeme vodou, přidáme rajčatový protlak, feferonku, sůl a pepř. Vepřový guláš dusíme asi 1,5 hodiny. Až je maso téměř měkké, přilijeme podle potřeby vařící vodu, přidáme masový bujon a zahustíme mouku rozkvedlanou ve vodě. Guláš nesmí být hustý, jinak nevystoupí na povrch tuk. Guláš pomalu a na nejmenším plameni necháme ještě 20 minut bez poklice velmi pomalu probublávat. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a majoránku.

Hospodský vepřový guláš podáváme s čerstvým pečivem. Nejlepší je samozřejmě druhý den.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hospodský vepřový guláš

    Celkový počet komentářů: 284
    • matejovic
      matejovic

      Hospodský vepřový guláš

      Je to výborný recept,vařil jsem ho víckrát a ja do něj přidávám sušené houby.

      31.07.2014 14:55:43

    • TFJester
      TFJester

      Nedával jsem bobkový list a rajčatový protlak a cibule bylo víc než masa. Zahušťoval jsem chlebem a moc jsme si pochutnali.

      30.06.2014 12:30:44

    • Otto Zemek
      Otto Zemek

      Právě ho jíme, přesně podle receptu, veliká dobrota !!

      Doporučuji !!!!!!!!!!!!!!

      12.06.2014 11:16:04


    • pepíno
      pepíno

      hospodský vepřový gulaš

      guláš je výborný a ta paní co ho kritizuje at ho nejí a udělá si ho podle svého

      06.06.2014 06:22:56

    • Prochaj
      Prochaj

      hospotský vepřový guláš

      Konečně vonavoučkej chutnej gulášek,nemá chybu.Ty moderny co dneska někdo dělá toje hruza ,pomalu jako rajsko gulaš.Za recept hospotský guláš dávám zlatou hvězdičku.

      13.05.2014 16:45:17

    • Pavla
      Pavla

      hospocký guláš

      je výborný nic bych na něm neměnila

      16.04.2014 18:29:36

    • fox
      fox

      Docela humus

      A k čemu je ten bobkový list a celé nové koření? To tam vůbec nepatří. Jo a smaží se na sádle a ne na nějakém smradlavém oleji!

      14.04.2014 07:02:06

    • Klothylda
      Klothylda

      Za to mistři od nás s vaším jazykem a slovníkem nám dělají reklamu! Jestli takhle vaříte doma, slovo guláš byste si neměli brát do úst!

      13.04.2014 15:29:37

    • rasovskym
      rasovskym

      Velice chutný! Vřele doporučuji...vaříte sice 2 hodiny, ale vyplatí se to.

      05.04.2014 11:31:55


    Přidat příspěvek k receptu Hospodský vepřový guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.