reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Horký sýrový předkrm

Jednoduchý předkrm, vhodný pro milovníky vína.


  • 3,0

    213×

    3 213
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z plátků chleba a sýra nakrájíme trojúhelníčky. Sýrové o maličko větší než chlebové.

Chlebové trojhránky lehce smočíme v bílém víně, sýr lehce okořeníme pepřem a paprikou, omočíme v rozšlehaném vejci a párátkem spojíme s chlebem tak, že sýr je mezi dvěma chleby.

Jednohubky zprudka opečeme, asi dvě minutky a horké podáváme, nejlépe s kečupem a sklenkou vína.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Horký sýrový předkrm

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.