reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Horký čajový punč

Recept na výborný punč, do kterého přidáváme ovocné šťávy, rum a brandy.


  • 2,9

    1 111×

    2,9 1111
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do vody svařené s cukrem přidáme tence skrojenou omytou kůru z pomerančů a jednoho citronu (nejlépe bio), celou skořici, hřebíček a vanilkový cukr. Zakryjeme a necháme vychladnout.

Mezitím si připravíme oblíbený čaj.

Do vychladlé směsi vmícháme šťávu vymačkanou z citronů a pomerančů, rum, brandy, vše dobře promícháme a prohřejeme, ale nevaříme!

Základ punče naléváme do hrnečků a podle chuti doléváme horkým čajem. Zdobíme kořením, plátkem ovoce apod.

Horký čajový punč ihned podáváme, skvěle zahřeje v chladných dnech.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Horký čajový punč

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.