reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Horké jahody se zmrzlinou a vaječným koňakem

Dobrota nejen pro hosty. Není určená dětem.


  • 2,5

    59×

    2,4 59
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Množství je na 4 poháry. Kompotované jahody zcedíme a hodně ohřejeme - nejlépe v misce v mikrovlnné troubě - a rozdělíme do pohárů.

Přidáme vanilkovou zmrzlinu a přelijeme vaječným koňakem. Poháry doplníme šlehačkou a můžeme ozdobit mandlovými lupínky a snítkou meduňky. Ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Horké jahody se zmrzlinou a vaječným koňakem

    Celkový počet komentářů: 1

    • ivetdoubkova
      ivetdoubkova

      Dnes jsem dělala z mražených jahod,úžasná dobrůtka,výborné pro děti(bez vaječáku:-)

      25.07.2012 19:28:39


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Horké jahody se zmrzlinou a vaječným koňakem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.