reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hořčičné řízky se sýrem

Recept na trochu jinak připravené vepřové řízky.


  • 3,2

    3,2 9
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší řízečky. Ty lehce nasolíme, okořeníme chilli pikantem a mletým kmínem. Dále použijeme tenderizér, abychom maso narušili.

Na pánvi si rozehřejeme olej.

Řízky z jedné strany potřeme hořčicí a zaprášíme Jizerkou. Touto stranou vložíme maso do rozpáleného oleje. Plamen zmírníme a smažíme dozlatova. Přitom potřeme hořčicí vrchní stranu a také zaprášíme Jizerkou.

Pak hořčičné řízky otočíme a smažíme z druhé strany. Na vrchní a již osmaženou stranu rozložíme plátky uzeného eidamu a necháme zapéct.

Hořčičné řízky se sýrem můžeme servírovat s hranolky, ale výborné jsou také s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hořčičné řízky se sýrem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.